fbpx

VandeStreek Bierquiz! Utrecht

Met deze speciale Bierquiz fietstour kom je alles te weten over bier, VandeStreek bier en de historie van bier in Utrecht. Vanuit het proeflokaal VandeStreek ga je met heerlijke biertjes op pad!

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€24,50 p.p.
do-vrij-za-zo
Direct boeken Lees meer

Met deze speciale VandeStreek bierquiz fietstour kom je alles te weten over bier, vandeStreek bier en de historie van bier in Utrecht.

Met deze tour start je bij Proeflokaal VandeStreek, waar je vier heerlijke biertjes meekrijgt en fiets je een mooie ronde door verschillende wijken en het stadscentrum van Utrecht. De quiz wijst je de weg en onderweg stop je op verschillende locaties om vragen te beantwoorden over bier brouwen, verschillende VandeStreek biertjes, soorten bier, historie van bier in Utrecht en nog veel meer.

Je speelt de quiz online op je telefoon, dus zorg ervoor dat je een opgeladen telefoon met internet bij je hebt.

Deze fietsquiz kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld worden. Let op met boeken: op donderdag en vrijdag hebben we andere starttijden dan op zaterdag en zondag.

Nadat je de quiz gespeeld hebt, vul je je teamnaam in met eventueel een foto. Na het toesturen van je quiz kom je op het leaderbord hieronder terecht.
Iedere maand wint het team dat bovenaan het leaderbord staat mooie bierprijs!

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

#1Beer bitches

Score: 38

Veel bier en veel plezier.

#2Deniels

Score: 26

Leuke quiz, goede routebeschrijving door leuke stukjes van Utrecht, spannende biersmaken!

#3Deniels

Score: 26

Leuke quiz, goede routebeschrijving door leuke stukjes van Utrecht, spannende biersmaken!

#4Joliek

Score: 24

Leuke quiz!! Alleen jammer dat het laatste deel door de (te) drukke binnenstad gaat. Op zaterdagmiddag is dat eigenlijk niet te doen. Maar voor de rest absoluut een aanrader!

#5Meedoen is belangrijker dan winnen

Score: 20

Was superleuk!

#6Team Baas

Score: 19

Super leuk en leerzaam!!

2 Reviews voor VandeStreek Bierquiz! Utrecht

  1. Richard schreef:

    Het weer zat niet mee, maar toch nog een super leuke dag gehad. Je begint de brouwerij en bar van vandeStreek bier waar je alvast een een van de vele heerlijke biertjes kunt nuttigen. Vervolgens ga je met kleine selectie alcoholhoudende en alcoholvrije biertjes op pad. Je komt aan de hand van aanwijzingen bij hele leuke plekjes in Utrecht en ondanks dat ik niet heel veel quizvragen wist, heb ik hele leuke dingen geleerd. De route biedt houvast voor een leuke fietsroute door Utrecht, maar genoeg vrijheid om onderweg nog een extra terrasje te pakken! Of je nu nieuw bent in Utrecht of er al je hele leven woont (of iets ertussenin zoals ik), deze bierquiz is gegarandeerd een leuke en interessante middag.

  2. Evelien schreef:

    De fietstocht en de bierquiz zijn met veel aandacht in elkaar gezet. Heel leuk om te doen en onderweg genieten van lekkere biertjes. Aanrader!

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2,5 uur
max. 15
€30
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€19,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

Selfguided Street Art Tour Arnhem!

Met deze tour bewonder je de street art in Arnhem. Je wordt al wandelend van de ene muurschildering naar de andere geleid om deze prachtige kunstwerken te bekijken. Inclusief koffie of thee!

Self-guided wandeltour
± 2 uur
Onbeperkt
€14,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

Bierwandeling in Magisch Maastricht!

Magisch Maastricht! In deze tijd van het jaar is Maastricht vol lichtjes en op en top aangekleed. Een unieke tijd om deze stad te bezoeken!

Self-guided wandeltour
2 uur
Bierliefhebbers
€23,50 p.p.
Iedere dag mogelijk