fbpx

VandeStreek Bierquiz! Utrecht

Met deze speciale Bierquiz fietstour kom je alles te weten over bier, VandeStreek bier en de historie van bier in Utrecht. Vanuit het proeflokaal VandeStreek ga je met heerlijke biertjes op pad!

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€24,50 p.p.
do-vrij-za-zo
Direct boeken Lees meer

Met deze speciale VandeStreek bierquiz fietstour kom je alles te weten over bier, vandeStreek bier en de historie van bier in Utrecht.

Met deze tour start je bij Proeflokaal VandeStreek, waar je vier heerlijke biertjes meekrijgt en fiets je een mooie ronde door verschillende wijken en het stadscentrum van Utrecht. De quiz wijst je de weg en onderweg stop je op verschillende locaties om vragen te beantwoorden over bier brouwen, verschillende VandeStreek biertjes, soorten bier, historie van bier in Utrecht en nog veel meer.

Je speelt de quiz online op je telefoon, dus zorg ervoor dat je een opgeladen telefoon met internet bij je hebt.

Deze fietsquiz kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld worden. Let op met boeken: op donderdag en vrijdag hebben we andere starttijden dan op zaterdag en zondag.

Nadat je de quiz gespeeld hebt, vul je je teamnaam in met eventueel een foto. Na het toesturen van je quiz kom je op het leaderbord hieronder terecht.
Iedere maand wint het team dat bovenaan het leaderbord staat mooie bierprijs!

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

#1Beer bitches

Score: 38

Veel bier en veel plezier.

#2Norina bachelor

Score: 36

#3Nicks mis mee

Score: 27

#4Tho en Kim

Score: 27

Was gezellig en leuk

#5Deniels

Score: 26

Leuke quiz, goede routebeschrijving door leuke stukjes van Utrecht, spannende biersmaken!

#6Joliek

Score: 24

Leuke quiz!! Alleen jammer dat het laatste deel door de (te) drukke binnenstad gaat. Op zaterdagmiddag is dat eigenlijk niet te doen. Maar voor de rest absoluut een aanrader!

#7De Coveentjes

Score: 22

#8Meedoen is belangrijker dan winnen

Score: 20

Was superleuk!

#9Team Baas

Score: 19

Super leuk en leerzaam!!

2 Reviews voor VandeStreek Bierquiz! Utrecht

  1. Richard schreef:

    Het weer zat niet mee, maar toch nog een super leuke dag gehad. Je begint de brouwerij en bar van vandeStreek bier waar je alvast een een van de vele heerlijke biertjes kunt nuttigen. Vervolgens ga je met kleine selectie alcoholhoudende en alcoholvrije biertjes op pad. Je komt aan de hand van aanwijzingen bij hele leuke plekjes in Utrecht en ondanks dat ik niet heel veel quizvragen wist, heb ik hele leuke dingen geleerd. De route biedt houvast voor een leuke fietsroute door Utrecht, maar genoeg vrijheid om onderweg nog een extra terrasje te pakken! Of je nu nieuw bent in Utrecht of er al je hele leven woont (of iets ertussenin zoals ik), deze bierquiz is gegarandeerd een leuke en interessante middag.

  2. Evelien schreef:

    De fietstocht en de bierquiz zijn met veel aandacht in elkaar gezet. Heel leuk om te doen en onderweg genieten van lekkere biertjes. Aanrader!

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedrijfs-event Stadsspel! Nijmegen

Met Nyma Tours organiseren we met veel plezier events voor bedrijven. Dit is mogelijk van 20 personen tot 1000 personen. We nemen iedereen mee op een authentieke ontdekkingstour door de stad Nijmegen.

Self-guided wandel- en fietstour
Nader te bepalen
20 - 1000 personen
Vanaf €19,95 p.p.
Op afspraak
Geen recensies Meer info →

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2 uur
max. 40
€34,50
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€19,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

E-Chopper tour met gids in Nijmegen

Een prachtige grote ronde door de omgeving van Nijmegen kan met een E-Chopper! Een elektrisch aangedreven voertuig waarmee je geruisloos door de natuur zoeft. 

2 uur (of meer)
Tot 15 personen per groep
Vanaf €39,95 p.p.
Op aanvraag
Geen recensies Meer info →