fbpx

Kidsspecial: de tijdlijn tour

Bewegend en interactief leren, de beste manier voor kinderen! Aan de hand van opdrachten onderweg leren de kinderen in kleine groepjes over de rijke historie van Nijmegen.

Fietstour
2 uur
max. 5 kinderen
€25
Direct boeken Lees meer

De tijdlijn tour op de fiets, speciaal ontworpen voor kinderen. Al fietsend door de stad leren de kinderen over verschillende onderwerpen van de geschiedenis van Nijmegen. Op interactieve wijze aan de hand van een tijdlijn en stoepkrijt wordt er van tijdsperiode naar tijdsperiode gefietst. We beginnen bij de Romeinse tijd en eindigen bij het verhaal van Joris Ivens. Met veel plezier en beweging worden er belangrijke lessen bijgebracht. Aan het einde van de tour krijgen alle kinderen een cadeautje mee naar huis!

Maximaal vijf kinderen met de leeftijd van 8 t/m 12 jaar gaan op pad met de gids. Ouders kunnen de kinderen naar de start locatie brengen en twee uur later weer ophalen.

 

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

Nog geen inzendingen

3 Reviews voor Kidsspecial: de tijdlijn tour

 1. Helen schreef:

  Ik heb een erg leuke tocht op de fiets gemaakt. We hebben veel geleerd over de geschiedenis van Nijmegen, terwijl we rond fietsten langs plekjes in Nijmegen. We maakten ook een tijdlijn, dat was leuk. Ik heb ook heel veel lol gehad!
  Helen, 10 jaar, Nijmegen

 2. Emke Kreemer schreef:

  Ik vond de tocht heel leuk en leerzaam! Ik kon het goed begrijpen allemaal omdat ze het op een leuke en grappige manier uitlegde. Het tekenen van de Romeinen vond ik super leuk, net als het verhaal over de prinses met de lange haren. Dank je wel voor de leuke middag . Groetjes Emke

 3. Nyima schreef:

  We hebben een erg leuke middag gehad. Julia legde alles goed uit en we hebben ook lol gehad. De tijdlijn maken was erg leerzaam. Het verhaal bij de toren was het leukst. Groetjes Nyima, 9 jaar, Nijmegen

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2,5 uur
max. 15
€30
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Verborgen Parels van Dordrecht!

Dordrecht is de oudste stad van Holland en was eeuwenlang de rijkste en belangrijkste stad van het land. Ontdek de highlights en de verborgen parels van de Dordtse historische binnenstad.

Guided wandeltour
1,5 uur
max. 15 personen
€12,50
Woensdag t/m vrijdag
Geen recensies Meer info →

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€22,50 p.p.
Iedere dag mogelijk

Tilly (Tilburg) fietsquiz | Start vanaf Stadscafé de Spaarbank

Tilburg is zogezegd liefde op het tweede gezicht, een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer nieuwe pareltjes ziet. Fiets mee en ontdek het zelf!

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Vanaf ± 15 jaar
€24,50 p.p.
Iedere dag mogelijk