fbpx

Highlights Arnhem – selfguided wandeltour

Arnhem is een belevenis! Van kunstzinnige architectuur tot de Slag om Arnhem en wereldberoemde burgers is er veel te zien en te vertellen over deze interessante stad. Beleef het met deze tour!

Self-guided wandeltour
± 2 uur
Onbeperkt
€14,95 p.p.
Iedere dag mogelijk
Direct boeken Lees meer

Deze tour is opgezet in samenwerking met Arnhemlife

Arnhem is een belevenis! Van kunstzinnige architectuur tot de Slag om Arnhem en wereldberoemde burgers is er veel te zien en te vertellen over deze interessante stad. Met deze speciale self-guided tour wandel je zelfstandig met je smartphone door het centrum. De route wijst zich via de link die je ontvangt na aankoop van de tour, terwijl je wandelt ontvang je ook vragen over locaties en onderwerpen die je ziet. Met deze quizvragen scoor je punten, en de persoon met de meeste punten in de maand wint een Arnhems cadeautje!

Deze wandelquiz is inclusief koffie of thee bij het startpunt HOEK Koffie & Patisserie. 

Je kunt deze tour iedere dag bewandelen en starten op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Na aankoop van de tour ontvang je een link en op de dag van aanvang ontvang je een wachtwoord waarmee je de quiztour kan starten.

Wil je een tour organiseren voor een grote groep? Dat kan! Wij kunnen verschillende startlocaties creëren zodat de tour coronaproof blijft en je met teams onderling de competitie van de quiz aan kan gaan. Neem contact op met info@nymatours.com voor meer informatie.

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

#1Jannik

Score: 16

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bedrijfs-event Stadsspel!

Met Nyma Tours organiseren we met veel plezier events voor bedrijven. Dit is mogelijk van 20 personen tot 1000 personen. We nemen iedereen mee op een authentieke ontdekkingstour door de stad Nijmegen.

Self-guided wandel- en fietstour
Nader te bepalen
20 - 1000 personen
Vanaf €19,95 p.p.
Op afspraak
Geen recensies Meer info →

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2 uur
max. 15
€30
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

E-Chopper tour met gids

Een prachtige grote ronde door de omgeving van Nijmegen kan met een E-Chopper! Een elektrisch aangedreven voertuig waarmee je geruisloos door de natuur zoeft. 

Halve of hele dag
Tot 15 personen per groep
Vanaf €39,95 p.p.
Op aanvraag
Geen recensies Meer info →

Eenden Event!

Altijd al in een lelijk eendje willen rijden? Dan is dit je kans! Op 5 juni organiseren we samen met restaurant De Meesterproef een Eenden Event! Inclusief heerlijk gevulde picknickmand en route.

Oldtimer tour
Een hele dag
4 personen per auto.
€62,50 p.p.
Zondag 5 juni
Geen recensies Meer info →