fbpx

De Verborgen Parels van Dordrecht!

Dordrecht is de oudste stad van Holland en was eeuwenlang de rijkste en belangrijkste stad van het land. Ontdek de highlights en de verborgen parels van de Dordtse historische binnenstad.

Guided wandeltour
1,5 uur
max. 15 personen
€12,50
Woensdag t/m vrijdag
Direct boeken Lees meer

Samen met één van de enthousiaste gidsen van Ontdek Dordrecht maak je een schitterende stadswandeling van ongeveer 1,5 uur door het historische centrum van Dordrecht.

Je staat stil bij de highlights van de stad, zoals de Grote Kerk, het Stadhuis en het historische havengebied, maar komt ook langs plekjes waaraan je zonder gids makkelijker voorbij zou lopen. Dordrecht is de oudste stad van Holland en was eeuwenlang de rijkste en belangrijkste stad van het land. De talrijke monumenten leveren veel mooie verhalen op voor een interessante stadswandeling.

Onze gidsen zijn gepassioneerd over Dordrecht en goede verhalenvertellers, maar strooien niet onnodig met jaartallen en stoffige details. Tijdens een wandeling van Ontdek Dordrecht beleef je samen de rijke geschiedenis van de stad, maar ervaar je ook het bruisende leven in de stad van nu.

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

Nog geen inzendingen

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2,5 uur
max. 15
€30
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€19,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

Selfguided Street Art Tour Arnhem!

Met deze tour bewonder je de street art in Arnhem. Je wordt al wandelend van de ene muurschildering naar de andere geleid om deze prachtige kunstwerken te bekijken. Inclusief koffie of thee!

Self-guided wandeltour
± 2 uur
Onbeperkt
€14,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

Bierwandeling in Magisch Maastricht!

Magisch Maastricht! In deze tijd van het jaar is Maastricht vol lichtjes en op en top aangekleed. Een unieke tijd om deze stad te bezoeken!

Self-guided wandeltour
2 uur
Bierliefhebbers
€23,50 p.p.
Iedere dag mogelijk