fbpx

De Pronck Bierquiz op de fiets in Leiden!

Leiden, een stad van vrijheid, mensenrechten, prachtig erfgoed en een zeer interessante historie als het gaat om het brouwen van bier! Samen met Brouwerij Pronck hebben we een route voor je uitgezet!

Quiztour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€21,50 p.p.
Iedere dag mogelijk
Direct boeken Meer lezen

Leiden, een stad van vrijheid, mensenrechten, prachtig erfgoed en een zeer interessante historie als het gaat om het brouwen van bier! Deze historie gaat meer dan 500 jaar terug in de tijd. Samen met Brouwerij Pronck, de stadsbrouwerij van Leiden, hebben we een route uitgezet waarbij je van top tot teen ondergedompeld wordt in een bierervaring en prachtige weetjes over de stad.

Op 19 juni starten we deze quiztour waarbij je begint bij Brouwerij Pronck.

Daarna geldt dat je start bij Brouwerij Pronck (ma t/m vrij), of bij de Bierwinkel (za-zo). Bij de start krijg je vier heerlijke drankjes en een glas mee, waar je onderweg ook vragen over zult krijgen. Vanaf hier wordt je via je telefoon met de quiz door de stad heen geleid. Aan het einde van de tour ben je een mooie ervaring rijker!

Nadat je de quiz gespeeld hebt, vul je je teamnaam in met eventueel een foto. Je komt vervolgens met je team op het leaderbord terecht,  deze zie je hieronder aan de pagina.
Elke laatste dag van de maand wint het team dat bovenaan het leaderbord staat mooie bierprijs!

Route start

Leaderboard van deze maand

#1

Score: 17

Volledig leaderboard

#1

Score: 17

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Quiztour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€19,50 p.p.
Iedere dag mogelijk
Geen recensies Meer info →

Vierdaagse special quiztour in Nijmegen | 17 & 18 juli

Al wandelend ontdek je Nijmegen en speel je mee met de interactieve quiz tour door de oudste stad van Nederland! Deze tour start bij Grand café de Waterwolf, waar je wat lekkers meekrijgt.

Quiztour
2 á 3 uur
Vanaf ± 15 jaar
€21,50 p.p.
17 juli & 18 juli 2021
Geen recensies Meer info →

Quiztour Nijmegen | De Derde Kamer

Dé quiz om Nijmegen te ontdekken, met de fiets of wandelend. Deze quiz wijst je de weg door Nijmegen waarbij je op verrassende locaties komt. Met een heerlijke lunch of borrelplank ga je op pad!

Quiztour
2 á 3 uur
volwassenen / kinderen
Vanaf: volw. €20 / <18 €16,50
Iedere vrij-za-zo / Koningsdag / meivakantie

De Klinker Bierquiz op de fiets! Maastricht

Je kunt niet anders dan opgaan in de zuidelijke sferen en de ontspannen ambiance van Maastricht. Met deze speciale Klinker Bierquiz nemen we je mee in een bierervaring met een prachtige omgeving.

Quiztour
3 uur
Bierliefhebbers
€23,50
Dinsdag t/m zondag
Geen recensies Meer info →