fbpx

De Klinker Bierquiz op de fiets! Maastricht

Je kunt niet anders dan opgaan in de zuidelijke sferen en de ontspannen ambiance van Maastricht. Met deze speciale Klinker Bierquiz nemen we je mee in een bierervaring met een prachtige omgeving.

Self-guided wandeltour
3 uur
Bierliefhebbers
€23,50
Dinsdag t/m zondag
Direct boeken Lees meer

Je kunt niet anders dan opgaan in de zuidelijke sferen en de ontspannen ambiance van Maastricht. Met deze speciale Klinker Bierquiz op de fiets nemen we je mee door de uitgestrekte heuvels in de omgeving en de gezelligheid van stad waarbij je veel leert over speciaal bieren, bier uit Maastricht en de historie van bier.

De route start bij Brouwerij Klinker, een lokale bierbrouwerij waar met veel passie verschillende biertjes gebrouwen worden. Achter de biertjes die hier gebrouwen worden zit altijd een interessant verhaal. Bij de start krijg je p.p. drie biertjes en een snackje mee, vervolgens ga je op pad met de quiz op je telefoon. De quiz wijst je de weg, onderweg stop je op verschillende punten waar je diverse vragen krijgt over bier. Je ontdekt oude brouwerijen, de geschiedenis en de actuele bierverhalen van Maastricht. De score wordt automatisch bijgehouden, aan het einde kun je de score opsturen en kom je op het leaderboard hieronder!

De starttijden van deze quiztour zijn:
Dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00u – 18:00u
Zondag tussen 12:00u – 18:00u

Elke laatste dag van de maand wint het team dat die maand bovenaan het leaderbord staat een mooie bierprijs!

 

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

Nog geen inzendingen

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2,5 uur
max. 15
€30
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Verborgen Parels van Dordrecht!

Dordrecht is de oudste stad van Holland en was eeuwenlang de rijkste en belangrijkste stad van het land. Ontdek de highlights en de verborgen parels van de Dordtse historische binnenstad.

Guided wandeltour
1,5 uur
max. 15 personen
€12,50
Woensdag t/m vrijdag
Geen recensies Meer info →

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€22,50 p.p.
Iedere dag mogelijk

Tilly (Tilburg) fietsquiz | Start vanaf Stadscafé de Spaarbank

Tilburg is zogezegd liefde op het tweede gezicht, een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer nieuwe pareltjes ziet. Fiets mee en ontdek het zelf!

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Vanaf ± 15 jaar
€24,50 p.p.
Iedere dag mogelijk