fbpx

Bierwandeling in Magisch Maastricht!

Magisch Maastricht! In deze tijd van het jaar is Maastricht vol lichtjes en op en top aangekleed. Een unieke tijd om deze stad te bezoeken!

Self-guided wandeltour
2 uur
Bierliefhebbers
€23,50 p.p.
Iedere dag mogelijk
Direct boeken Lees meer

Magisch Maastricht! In deze wintertijd is Maastricht prachtig aangekleed. Wij nemen je nu daarom graag (coronaproof) mee op een mooie biertour!

Samen met Brouwerij Klinker hebben we een wandeling uitgezet in de stad. Met deze wandeling loop je langs verschillende mooie plekken in Maastricht waarbij je alles leert over bier en de geschiedenis van bier. Je ontdekt oude brouwerijen, molens en de actuele bierverhalen van de stad. Door je smartphone word je door de stad geleid en ontvang je op verschillende locaties vragen over bier. De score wordt automatisch bijgehouden, aan het einde kun je de score opsturen en kom je op het leaderboard onder aan deze pagina!

Bij de start ontvang je per persoon drie biertjes en een snackje, die je onderweg kunt drinken (of later als je thuis bent). Je kunt zo lang over de tour doen als je zelf wilt. Onderweg kun je gerust ergens een biertje drinken en vervolgens de quiztour weer oppakken!

De starttijden van deze quiztour:
Iedere dag tussen 11:00u – 17:00u. Het precieze tijdstip mag je zelf kiezen!

Route start

Leaderboard van deze maand

Nog geen inzendingen

Volledig leaderboard

#1De pilsies

Score: 17

#2Ines

Score: 16

Een review voor Bierwandeling in Magisch Maastricht!

  1. Eugene schreef:

    Heerlijke biertjes, prachtige route en hele leuke vragen!

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedrijfs-event Stadsspel! Nijmegen

Met Nyma Tours organiseren we met veel plezier events voor bedrijven. Dit is mogelijk van 20 personen tot 1000 personen. We nemen iedereen mee op een authentieke ontdekkingstour door de stad Nijmegen.

Self-guided wandel- en fietstour
Nader te bepalen
20 - 1000 personen
Vanaf €19,95 p.p.
Op afspraak
Geen recensies Meer info →

Highlights van Nijmegen met gids

Met deze tour door Nijmegen fiets je over de Oversteek, de Waalbrug en eind je in het stadscentrum. Je hebt prachtig uitzicht op de stad en passeert diverse periodes uit de geschiedenis.

Guided fietstour
2 uur
max. 40
€34,50
Vrijdag - Zaterdag - Zondag

De Jopen Bierquiz op de fiets | Haarlem

Op de fiets door Haarlem, met vragen over bier, Jopenbier en de historie van bier! Je wordt rondgeleid met de quiztour en komt op allerlei verrassende plekjes van het mooie Haarlem.

Self-guided fietstour
2 á 3 uur
Bierliefhebbers
€19,95 p.p.
Iedere dag mogelijk

E-Chopper tour met gids in Nijmegen

Een prachtige grote ronde door de omgeving van Nijmegen kan met een E-Chopper! Een elektrisch aangedreven voertuig waarmee je geruisloos door de natuur zoeft. 

2 uur (of meer)
Tot 15 personen per groep
Vanaf €39,95 p.p.
Op aanvraag
Geen recensies Meer info →