fbpx

Grand café Waterwolf aan de Waal

Grand café Waterwolf aan de Waal is de perfecte plek om een dagje Nijmegen af te sluiten met een hapje eten of een lekkere borrel.  Dit grand café staat bekend om een zeer gevarieerde drank- en eetkaart, de gemoedelijke sfeer en het mooiste uitzicht van Nijmegen! Vanaf het terras kijk je uit over de Waal en de iconische Waalbrug.

Bestel je hier het geliefde Waalwolf biertje? Dan geniet je van een heerlijk vol blond biertje, speciaal gebrouwen voor de Waalkade. Een deel van de omzet van dit bier wordt geschonken aan een lokaal project ter verbetering van de Waalkade en de rivier.
Kom eens kennismaken met dit bijzondere grand café en ervaar de onderscheidende aspecten van deze fijne horecazaak in de Waalstad. Het is een ideale ontmoetingsplek voor wandelaars en fietsers, en ook aan de elektrische fietsen zijn gedacht; grand café Waterwolf heeft een eigen oplaadpunt, speciaal voor bezoekers van het grand café of het terras.

Grand café Waterwolf in Nijmegen is opgezet door enthousiaste ondernemers die altijd het beste willen voor hun gasten. Veel gerechten zijn huisgemaakt en vlees en vis wordt voornamelijk bereid op de Big Green Egg. Op de Big Green Egg behoudt het eten de voedings- en smaakstoffen.

Ook worden hier regelmatig leuke, onderscheidende initiatieven georganiseerd en kun je hier allerlei spelletjes spelen, zowel binnen in het huiselijke grand café, als buiten op het groene terras. Hier streven ze immer naar een bijzondere en steeds weer onderscheidende aanpak.

De naam van deze bijzondere horecaplek heeft te maken met het 4 meter hoge kunstwerk aan de Waalkade, genaamd ‘De Waterwolf en de Aquanaut’. Dit kunstwerk staat symbool voor de strijd van de mens tegen het water. De aquanaut verbeeldt de jonge stad Nijmegen en de wolf verwijst naar de natuur rondom de oudste stad van Nederland. Het beeld staat in een groene speelweide, zodat het een plek van ontmoeting en spelende kinderen is geworden. Vanaf het groene terras van grand café Waterwolf is het prominente kunstwerk perfect te bewonderen!

De Waterwolf Nijmegen. © Fotografie: Martin Hogeboom